Nieuwe KNHB tenue!

5 July 2024
Nieuwe KNHB tenue!

Het nieuwe Oranje Tenue!

Heb jij hem al gespot? Adidas en de KNHB hebben dit jaar weer een prachtig tenue gecreëerd. Deze zomer krijgen onze Oranjehelden de kans om te schitteren in het nieuwe tenue in Frankrijk. Het thuistenue blijft trouw aan de mooie oranje kleur, maar het uittenue straalt met een nieuwe look en feel!

Het thuistenue blijft trouw

Het thuistenue van het Nederlands hockeyteam heeft door de jaren heen vele variaties gekend. Van witte dikke strepen langs de zijkant tot een oranje top met een witte bovenkant of geometrische vlakken op het shirt, elk ontwerp heeft zijn eigen unieke uitstraling. Dit jaar kiest de KNHB in samenwerking met adidas voor een felle, heldere oranje kleur. Deze kleur staat mooi bij elke speler en zorgt voor een krachtige uitstraling. Het nieuwe thuistenue is een mooie balans tussen traditie en innovatie.
Het thuistenue blijft trouw

Nieuwe uittenue

Het nieuwe uittenue heeft een volledige nieuwe look en feel. Deze kleur blauw hebben we al jaren niet meer gezien bij de uittenues van onze Oranje helden. De vernieuwende tint zorg voor een mooi contrast op het veld waardoor we extra goed opvallen. Het design straalt innovatie en frisheid uit en zorgt voor innovatie op het veld. Adidas en de KNHB hebben met dit tenue een enorme stap gemaakt.
Nieuwe uittenue

Beschikbaarheid


Natuurlijk kan jij ook het nieuwe Oranjetenue lopen. Of je nu alleen op zoek bent naar het shirt, hemd, broekje, rokje, sokken of het gehele tenue. Zowel het uit als thuistenue is beschikbaar voor heren, dames en junior! HockeyDirect.nl is exclusieve partner van de KNHB. Op de website kun je alle producten bestellen. Wist je dat je zelfs je naam op de shirts kan laten bedrukken? Wie wil dat nu niet?

Conclusie


Met de uitzwaaiwedstrijden en Frankrijk in aantocht, is het nieuwe tenue hét nieuwe sportitem bij jou in je kledingkast. Adidas en KNHB hebben dit jaar een prachtig ontwerp weten te creëren waar we met heel Nederland trots op kunnen zijn. We kijken uit naar de successen die oranje zal behalen met dit nieuwe flitsende tenue!