Nieuwe ASICS collectie

24 July 2024
Nieuwe ASICS collectie

Vier de sportzomer met ASICS Celebration of Sport

Vrijdag 26 juli 2024 is het zo ver… De start van een prachtige sportzomer die in het teken staat van hét grootste sporttoernooi van de wereld! Één dag na de opening starten de Oranjehelden hun eerste wedstrijd. Dat moeten we vieren en doet ASICS met een prachtige collectie ‘Celebration of Sport’.

Indien je op zoek bent naar een bijzondere schoen, die zowel technisch als esthetisch het verschil kan maken, dan is de ASICS Field Speed FF Paris een goede keuze. Deze schoenen zijn onderdeel van de speciale Celebration of Sport collectie die ASICS in Juli 2024 heeft gelanceerd. Uiteraard hopen we Thijs van Dam en Maria Verschoor, onze nationale helden, de komende weken successen te zien boeken op deze geweldige schoenen. Met de felle gele kleur vallen ze goed op tijdens de wedstrijden die eraan gaan komen. Maakt het in ieder geval een stuk makkelijker om hen op de voet te volgen.


Techniek achter de ASICS hockeyschoenen

Deze schoen is niet alleen onmisbaar op het veld door zijn opvallende kleur maar zeker ook door zijn innovatieve technieken. ASICS heeft een schoen ontworpen die zorgen voor uitzonderlijk comfort maar ook maximale ondersteuning. De schoen bevat:
  • Optimale Demping
  • De FLYTEFOAM™ technologie in de tussenzool biedt extra demping en energieteruggave, voor meer snelheid en comfort.
  • Snellere moves
  • De TWISTRUSS™ technologie geeft je dankzij de strategische plaatsing en het lichtere gewicht meer flexibiliteit, voor snellere starts en een groter reactievermogen.
  • Buitenzool voor hockey
  • De AHAR™ buitenzool heeft speciale noppen voor extra grip en stevigheid tijdens het hockeyen. Het X-GROOVE™ patroon zorgt voor extra flexibiliteit in alle richtingen.



De nieuwste ASICS schoenen zijn gemaakt voor zowel de verdediger als de aanvaller. Door de noppen aan de zijkant van de schoen kun je extra snelle bewegingen maken en draai je razendsnel om. Ook zet je hierdoor nóg sneller af waardoor je de tegenstander een stapje voor bent.
Met deze technieken hopen we natuurlijk op goud aan het einde van de zomer. Met de vooruitstrevende technieken en de opvallende kleuren is deze schoen een verrijking van de ASICS collectie. Ben jij ook klaar om het verschil te maken?